Këto janë armatimet që posedon FSK-ja, të cilat i prezantoi në Ditën e Forcës

0

Ministria e Mbrojtjes dhe Forca e Sigurisë së Kosovës, me rastin e Ditës së Forcës, nëntor, ka organizuar “Ditën e hapur’’, ku ka prezantuar një pjesë të armatimit që posedon FSK.

Videon mund ta shikoni më poshtë..

https://www.youtube.com/watch?v=Hzjokm2_gNs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *