FSK me aeroport ushtarak në Dumosh, nis dhe ndërtimi i dy kazermave në Podujevë

0

Abdullah Haziri, ish ushtari i UÇK-së dhe FSK-së, tani këshilltar i ministrit të Mbrojtjes, Ejup Maqedonci, ka dhënë një lajm fantastik për banorët e Podujevës, shkruan Llapi.info.

Haziri në një shkrim të tij ka theksuar vizionin dhe përkushtimin që ministri Maqedonci ka pasur në vazhdimësi, edhe në detyrat tjera që i kishte në të kaluarën.

Aty theksohet se ngritja e kapaciteteve të FSK-së në Zonën e Llapit dhe Gollakut, tashmë ka nisur edhe përfundimin e procedurave.

Në këto dy rajone që shtrihen përgjatë kufirit me Serbinë, do të ndërtohen kazerma ushtarake, me qëllim të përforcimit të vijës kufitare.

Derisa, krahas kësaj edhe fshati Dumosh shumë shpejt pritet të bëhet me aeroport modern, një tjetër projekt i madh i kësaj ministrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *