Kërkohej nga Interpoli, arrestohet serbi në Prishtinë

0

Në Prishtinë dje është arrestuar një serb.

Policia njoftoj se i njëjti kishte urdhër arrest ndërkombëtar të lëshuar nga Interpoli.

“Në bazë të urdhër arrestit ndërkombëtar të Interpolit është arrestuar i kërkuari mashkull shtetas i Serbisë dhe i njëjti me vendim të prokurorit, është dërguar në qendrën të mbajtjes”, thuhet në raportin 24 orësh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *