Santiana i thotë Shqipes se ke probleme mendore, kjo ia përmend Bucin duke i thënë se ti ka futur duart

0

Shqipja i tha Santianës se ajo do të kalojë në depresion kur të ndahet nga i dashuri i saj.

E pas kësaj deklarate reagoi Santiana duke i thënë asaj e ajo ka problem mendore.

“Unë nuk kaloj në depresion dhe nuk ndahem, sepse ai e di kush jam unë. Kjo vajzë ka probleme, më dëgjoni kur them kjo ka problem me personalitet, ka probleme të personalitetit antisocial dhe histerionik”.

“Kjo nuk është mirë, femër me probleme mendore”, ka thënë Santiana.

Kurse Shqipja ia ktheu: “Femër që e shet veten për një dorë, të sheh i dashuri që të fut duart tjetri. Ti që e shet veten për 200 mijë euro që dëshiron të bësh skandale”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *