“Serbia pret pyjet në kufi, Ushtria serbe do futet në Kosovë”

0

Ditë më parë Presidentja Osmani alarmoi liderët Europianë se Serbia po përgatit sulm ushtarak në Kosovë, po ashtu edhe kryeministri Kurti ndan të njëjtin mendim me Presidenten!

Në bazë të disa informacioneve serbia e ka përgatitur të gjithë terrenin për tu futur në Veri të Kosovës duke prerë pyjet përreth kufirit si dhe duke hapur rrugë të reja për sulm sa më të lehtë!

Për TopChannel, Konspiracionisti Arianit Sllamniku tregon se si do vijojë ngjarja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *