“Qe ku jam, çka po do?”, Blero i afrohet Lumbardhit pas debatit të ashpër mes tyre

0

Ka vazhduar debati i ashpër mes Lumbardhit dhe Bleros.

Në një moment, Blero iu afrua Lumbardhit, duke i thënë “mos belbo, a mendove që nuk kthehem a?”.

Ndërsa, Lumbardhi i tha Bleros se “qe ku jam, çka po do, nuk të tutem”.

Për të parë më shumë detaje nga debati i tensionuar në mes Bleros dhe Lumbardhit, klikoni në videon më poshtë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *