Çfarë thotë Haxhiu për Qeverinë Kurti?

0

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu ka thënë se Buxheti 2024 i propozuar nga Qeveria Kurti, pasqyron me së miri dallimin dhe diskriminimin regjional dhe politik që po i bëhet Drenicës.

Ai në një postim në Facebook tha se sot emrat në Qeveri janë tjerë por nuk dallojnë asgjë nga mentaliteti, logjika dhe forma e veprimit si e kohës së Rankoviqit.

Jugonostalgjikët e ri në Qeveri, vazhdojnë traditën e diskriminimit ndaj Drenicës.

Qeveria Kurti anashkalon Skenderajn nga investimet kapitale.

Buxheti 2024 i propozuar nga Qeveria Kurti 2,  pasqyron me së miri dallimin dhe diskrimininin regjional dhe politik që po i bëhet Drenicës.

Sot emrat në Qeveri janë  tjerë por nuk dallojnë asgjë nga mentaliteti, logjika dhe forma e veprimit si e kohës së Rankoviqit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *