Policia e Kosovës largon 50 kamera ilegale në fshatrat serbe të Gjilanit, mblidhnin incizime pa autorizim

0

Policia e Kosovës në koordinim me Prokurorinë në Gjilan ka larguar të gjitha kamerat ilegale në komunat me shumicë serbe në Komunën e Gjilanit.

Gazeta “Enigma” mëson se mëngjesin e së premtes, prokurori Agron Uka ka dhënë urdhër për t’i larguar kamerat, të cilat dyshohet se janë të kontrolluara nga Beogradi dhe janë të vendosura në fshatrat serbe.

Të shoqëruar nga Policia e Kosovës, punëtort e KEDS-it kanë asistuar në largimin e këtyre kamerave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *