Hoxha Osman Musliu i ka dy fjalë për Berat Buzhalën dhe Gani Kocin

Pas replikave të fundit të Gani Kocit dhe Berat Buzhalës ka reaguar hoxha Osman Musliu.

Ky është reagimi tij:

Jemi krenar për Likofcin e viteve 1998/99 kryeqendrën e Kosovës.
Berat e Gani merruni me katundet tuaja, Lëreni Likofcin rehat, ju trimat nga Qabiqi e Polaci se ka burra dhe gra,djem dhe vajza Likofci …!
Sepse po dyshojmë na Likofci se mos e keni i me sherr, sikur ajo thënia popullore : “Te vëgjelit e hanë mollat e te mëdhenjve ju pihen dhembët”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!