Haradinaj: Nëse BE është për hapjen e çështjes së Shqiptarëve në Ballkan, e hapim

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se thënë se shteti i Kosovës nuk mund të bëhet në asnjë tavolinë.

“Në tavolinë vetëm mund të konfirmohet ajo që ka vendos populli i Kosovës – një Kosovë pavarur e anëtarësuar në organizata ndërkombëtare si OKB dhe NATO”, ka thënë Haradinaj nga akademia përkujtimore kushtuar Betejës së Zhegocit dhe 50 dëshmorëve të Brigadës “Kadri Zeka”, njofton Klan Kosova.

Haradinaj ka thënë se kufijtë e Kosovës mbeten të paprekshëm.

“Janë gabim deklarimet e udhëheqësve evropianë se mund të diskutohet për territor dhe kufij. Hapja e kufijve do të hapë çështjen e shqiptarëve në Ballkan. Nëse ata janë të gatshëm që ta hapin këtë çështje, e hapim”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!