Presidenti i Serbisë Vucic lexon shqip dhe e pyet gazetarin: A e thashë mirë

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vucic sot para gazetarëve ka folur shqip, duke lexuar një dokument të KQZ’së, dhe në fund e ka pyetur se a ka leuar mirë, shkruan Gazeta Metro.

Vucic tha se ka në dorë mban listën e kandidatëve të subjekteve politike.

“Unë këtu kam sjellë Lista e kandidateve te subjekteve politike … Seferi , a e thashë  mirë?”, thotë Vucic teksa i drejtohet një gazetari  shqiptar nga Tirana Idro Seferi, korrespondent në Beograd./gazetametro.net

Presidenti i Serbisë Vucic lexon shqip dhe e pyet gazetarin: A e thashë mirë

Vucic tha se ka në dorë mban listën e kandidatëve të subjekteve politike.

“Unë këtu kam sjellë Lista e kandidateve te subjekteve politike … Seferi , a e thashë  mirë?”, thotë Vucic teksa i drejtohet një gazetari  shqiptar nga Tirana Idro Seferi, korrespondent në Beograd.

 Aleksandar Vucic sot para gazetarëve ka folur shqip, duke lexuar një dokument të KQZ’së, dhe në fund e ka pyetur se a ka leuar mirë, shkruan Gazeta Metro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!