Ne pritje per zgjedhje Hashim Thaci shfaqet duke u relaksuar ne bari

Kur Kosova është duke e pritur vendimin e Hashim Thaçit për zgjedhje të jashtëzakonshme pas dorëheqjes së Ramush Haradinajt nga posti i kryeministrit, presidenti i vendit është shfaqur duke u relaksuar.

Një foto e tij së bashku me këshilltarin e tij Bekim Çollakun, duket se ai është larg diskutimeve për zgjedheje të jashtëzakonshme.

Kujtojmë se presidenti i vendit nuk është deklaruar ende lidhur me dorëheqjen e Ramush Haradinajt si dhe për hapat që duhet të ndërmerren.

Në pritje të vendimit për zgjedhje, Hashim Thaçi shfaqet duke u relaksuar në bari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!