Më në fund flet Miss Serbia: Tregon pse e bëri shqiponjën

Miss Serbia, Irina Jovanka javët e fundit ka qenë në ballinat e mediave kosovare dhe serbe.

Kjo për shkak të gjestit që bëri gjatë një sfilate të saj. Ajo bëri simbolin e shqiptarëve, shqiponjën me duar.

Mediat në Serbi e cilësuan si skandal veprimin e Jovankas.

Rreth kësaj qështje, bukuroshja serbe ka folur në emisionin ‘Today.at’ , duke shpjeguar se pse e ka bërë këtë gjest.

Ajo në intervistë tha se gjesti i saj ishte shenjë respekti dhe mjaftë normale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!