Majk-ut i del punë me policinë e Kosovës

Reperi Majk duket se ka pasur sot një problem me Policinë e Kosovës

Ai është ndalur nga Policia në autostradën “Ibrahim Rugova” derisa shihet se është i rrethuar nga disa policë.

Nuk dihet se a i ka shqiptuar dënim apo jo Policia e Kosovës atij.

Ndryshe Majk ka qenë shumë aktiv muajve të fundit.

Ai brenda gjashtë muajve ka realizuar katër këngë: Të parën “Nuk dorëzohna”, mandej bashkë me Butrint Imerin këngën “Sa gjynah”, “Malena” dhe “Vamos” me Ghetto Geasy. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!