Nuk e besoni se çfarë punonte Fero para se të bëhej i famshëm

Reperi Fero sot është ndër emrat më të suksesshëm dhe duke pasur parasysh pjesëmarrjen nëpër mbrëmjet e ndryshme muzikore nuk mungojnë as përfitimet, shkruan lajmi.net.

Njerëzit që e njohin thonë se Fero gjithmonë ishte një djalë punëtor dhe kjo dëshmohet nga disa fotografi që kanë filluar të qarkullojnë sërish në media.

Para se të bëhej i famshëm Fero ka punuar në një ëmbëltore dhe bazuar nga fotot që ua sjellim në vazhdim duket i lumtur në punën që bën njësoj siç është edhe sot si reper./Lajmi.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!