Nuk do ta besoni se çfarë shtëpie luksoze ka Morena në mes të Stambollit

Morena Taraku ka ndarë me ndjekësit një fotografi në Instagram, në të cilën shfaq shtëpinë e saj.

Këngëtarja tregoi një kënd të shtëpisë nga jashtë, pishinën që gjendej pranë saj dhe veturën në kopshtin e shtëpisë.

“Shtëpi e ëmbla shtëpi”, ka qenë mbishkrimi që ajo ia ka lënë fotos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!