Kur do të vijë Dita e Kiametit? Flet hoxhë Enis Rama

Hoxhë Enis Rama ka folur për fenë islame dhe Zotin gjatë një interviste në emisionin “Pressing”, në televizionin T7.

Ai është pyetur se kur do të ndodhë Dita e Kiametit, fundi i botës.

“Dita e Kiametit do të ndodhë. Zoti në Kuran e përmend, është e saktë”, është shprehur ai.

“Datën e saj, kohën e saj, nuk e di askush”, ka theksuar hoxha. “Shenja ka, që e paralajmërojnë”, ka shtuar ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!