E pa imagjinushme: Shqiptari qe maroj Helikopterin me pune dore

E pa imagjinushme Shqiptari qe maroj Helikopterin me pune dore.

Jo rrall here ndodh qe shqiptaret zbulojne diqka inovative e cila do ti sherbente njerzimit ne te ardhmen. Thrrasim qe institucionet e shtetit te perkrahin dhe hapin me shume hapsire per te gjithe ata qe kane ide kreative dhe te cilet mund te krijojne diqka te vecant ne te ardhmen.

Per me shume shiko videon me poshte e cila jep te gjitha detajet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!