Televizioni turk e quan UÇK’në ‘terroriste’, vjen reagimi i ambasadorit kosovar

Avni Spahiu, ambasadori i Republikës se Kosovës në Ankara, ka reaguar fuqishëm në mediat sociale ndaj një programi televiziv ku UÇK është cilësuar si terroriste.

Ai në këtë letër vazhdon duke thënë se” Celalettin Sencer Imer, qëndron shumë larg të vërtetës se (Ushtria Çlirimtare e Kosovës) ka qenë si një organizatë terroriste. Ai është duke bartur propagandën serbe kundër Kosovës dhe popullit të saj, është një fyerje si për viktimat e luftës së Kosovës, ashtu edhe për popullin e Kosovës që luftuan për lirinë dhe te drejtat e tyre”

”Imer vazhdon të shërbejë si zëdhënës i propagandës serbe”, thotë Spahiu.

Këtë letër ambasadori Spahiu e ka publikuar edhe në profiline tij në Twitter.

1 thought on “Televizioni turk e quan UÇK’në ‘terroriste’, vjen reagimi i ambasadorit kosovar

  1. Une po habitem me turkin turkia si shtet musliman mi ba serbet vllazen kosova dhe poplli kosovar gjithmon kan vuajtur nen presionin e pandalshem re gjakatar serb uck ka mbrojt popllin e shkret nga kriminelat serb si bota mundet me ja majt anen kserbies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!